Φανουρόπιτα με εννέα υλικά
2 φλυτζάνια χυμό πορτοκάλι
2 φλυτζάνια ζάχαρη
1 φλυτζάνι λάδι
750 γρ. Φαρινάπ
4 κ.σ. κονιάκ
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
σταφίδες
καρύδια
1 κ.σ. κανέλα τριμμένη
Πριν βγάλουμε τη φανουρόπιτα από το φούρνο, τσεκάρουμε με ένα μαχαίρι, να βεβαιωθούμε ότι ψήθηκε σωστά. Το μαχαίρι πρέπει να βγαίνει στεγνό από ζύμη.
Σύμφωνα με την παράδοση ανακατεύω το μείγμα δεξιότροφα και σε κάθε υλικό που προσθέτω λέμε το πάτερ ημών.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου